Internet Marketing

Klanten zijn op zoek naar u ! Wist u dat? De meeste gebruiken de zoekmachine Google. Meer dan 93% van de Nederlanders gebruikt een zoekmachine om te zoeken naar producten, diensten, meningen, media, etc.

Internet Marketing

Hoe goed bent u vindbaar in Google op de voor u meest relevante zoektermen?

Internet Marketing is een van de meest rendabele marketing kanalen. In verhouding tot print, radio en TV zijn de kosten versus de opbrengsten (ROI: Return Of Investment) erg interessant. En .. het is meetbaar waardoor internetmarketing campagnes continue geoptimaliseerd kunnen worden. Deze informatie is ook nuttig voor andere marketingvormen.

Doe gratis en vrijblijvend de Online Internet Marketing Check

SEO & SEA

SEM (Search Engine Marketing), de engelse benaming voor zoekmachine marketing. Binnen zoekmachine marketing kennen we Zoekmachine Optimalisatie (SEO: Search Engine Optimization) en Zoekmachine Adverteren (SEA: Seach Engine Advertising). SEO is het optimaliseren van een website voor de organische of natuurlijke zoekresulaten (aan de linkerkant) en SEA is het adverteren in zoekmachines bijvoorbeeld de kleine advertenties (Google Adwords) aan de rechterkant en de gesponsorde koppelingen aan linkerkant boven de organische resultaten.

Affiliate marketing, Bloggen, Linkbaith. Social Media

Naast een SEO & SEA optimalisatie van uw website zijn er nog tal van andere manieren om uw doelgroep online te bereiken. NewMediaPartners kan u ook adviseren over zaken als Affiliate marketing, Bloggen, Linkbaith en Social Media.

Waarom is Internet Marketing interessant voor mij ?

Een topposite op de eerste pagina in de zoekresultaten van Google is vergelijkbaar met een winkel op een A locatie. Of dit nu met SEO of SEA is, veel mensen kijken niet veel verder dan de eerste pagina, de top 10 van Google.

Op zoektermen met een hoog zoekvolume kan dit duizenden bezoekers per dag betekenen, helemaal als uw website prominent in de organische en de gesponsorde resulaten opvalt, of nog mooier meerdere top 10 posities heeft ! Het surfgedrag van uw bezoekers kan vervolgens geanalyseerd worden om (al) uw marketingactiviteit op af te stemmen. U krijgt inzicht in de interesses en het gedrag van uw doelgroep.

Op welke manier kan NewMediaPartners mij helpen met internetmarketing ?

Wij kunnen een analyse van uw huidige website maken met als doel deze op het gebied van SEO & SEA te optimaliseren. Zowel technisch als inhoudelijk wordt uw website naukeurig geanalyseerd en vergelijken we de uitkomst met de websites die op de door u gewenste trefwoorden goed scoren in de zoekresulaten. U ontvangt een duidelijk overzicht met verbeterpunten. Daarnaast gaan we voor u links aanvragen vanaf andere websites naar die van u. Dit noemen we linkbuidling en linkbuilding is nodig om bezoekers naar uw website te verwijzen en waarde in Google op te bouwen. Bekijk het stappenplan internet marketing

Verder adviseren en inspireren wij u graag bij het vinden van mogelijkheden om internet marketing voor uw bedrijf optimaal te benutten.

Profiteer direct van een gratis en vrijblijvend advies !

Gratis en vrijblijvend scannen wij uw website en u ontvangt tips en verbeterpunten op het gebied van internet marketing met de gratis internet marketing check.

Google over Internet Marketing:

WebmasterChannel

Een van de bekendste Google engineers Matt Cuts heeft een YouTube kanaal opgezet met daarop korte filmpjes waar hij vragen over internet marketing beantwoord en de manier waarop Google werkt danwel omgaat met optimalisatie richtlijnen. Een voorbeeld is bijvoorbeeld deze uitleg over het gebruik van keywords (zoektermen) en link tekst (anchor text):


Interview met Matt Cuts over ..

In dit videofragment geeft Matt tips over het optimaliseren van websites voor midden en klein bedrijf. Er komen vele bruikbare tips voorbij zoals het gebruik van Wordpress en hoe je bijvoorbeeld met Wordpress duplicate content kunt voorkomen: Affijn start de video !Your Link Key Word This will show up in the tooltipDe moraal van het verhaal blijft: creeer interessante content voor je doelgroep en zorg ervoor dat andere websites op de juiste manier naar die content gaan linken.


Onderwerpen

Speciale Aanbieding

Heeft u een concurrent die het in de zoekresultaten erg goed doet? Meestal komt dit door strategische links vanaf andere websites, maar welke >>>??

QR code

Een QR code kunt u scannen met bijvoorbeeld een smartphone als de iPhone. Scan de code voor een gratis kadootje van NewMediaPartners. Heeft u geen smartphone? Vraag iemand met een smartphone om hulp!