Online marketing cursus Slimmer Online

Slimmer Online is dé praktische en resultaatgerichte online marketing cursus waar je naar op zoek bent! In 20 praktische lessen zet je een online marketing strategie op én leer je hoe je deze zelfstandig moet uitvoeren. Wij delen onze jarenlange ervaring met je waardoor jij de best practices van online marketing leert. Lees verder om meer te ontdekken over de Slimmer Online marketing cursus!

Wanneer je Slimmer Online volgt krijg je iedere week een nieuwe les in je inbox. Vervolgens maak je de les in onze eigen online omgeving. Iedere les wordt er één afgebakend onderwerp behandelt. De lessen zijn beknopt en gericht op resultaat. De les begint met een stukje theorie, vervolgens ga je aan de slag met een aantal opdrachten. Zo werk je tijdens de cursus al aan de online marketing voor je bedrijf/organisatie.

De inhoud van de online marketing cursus

Slimmer Online is een brede online marketing cursus waarin je de basis van online marketing leert. De online marketing cursus is opgedeeld in vijf thema’s:

  • strategie
  • contentmarketing
  • SEO (zoekmachineoptimalisatie)
  • adverteren
  • analyse en planning

Online marketing strategie

We beginnen met strategie omdat deze onmisbaar is wanneer je begint met online marketing. De inzichten die je opdoet in het begin van de cursus zullen je helpen bij het invullen van alle andere lessen. We brengen o.a. je kernwaarden, doelgroep en customer journey in beeld.

Contentmarketing

Vervolgens gaan we aan de slag met contentmarketing. Contentmarketing is dé manier om je doelgroep te bereiken in een wereld waarin ze constant overspoeld worden met media boodschappen. In deze cursus leer je precies hoe je deze marketingtechniek toepast. We gaan o.a. aan de slag met content maken, social media en e-mailmarketing.

Zoekmachineoptimalisatie

Het derde thema van de online marketing cursus is zoekmachineoptimalisatie. Een belangrijk onderdeel van online marketing is het gevonden worden door zoekmachines. In de lessen over SEO leer je precies wat je moet doen om te zorgen dat jouw website bovenaan in de resultaten van zoekmachines zoals Google terecht komt. We gaan in op zowel inhoudelijke als technische SEO.

Adverteren

Het vierde thema van de cursus is adverteren. We leggen je uit hoe je een advertentie in social media instelt en vertellen je hoe je Google AdWords strategisch in kunt zetten om je doelen te bereiken.

Analyse & Planning

Als laatste gaan we aan de slag met analyse en planning. Na al je online marketing inspanningen wil je natuurlijk wel de resultaten kunnen analyseren. Hiervoor nemen we je mee in verschillende tools zoals Google Analytics. Daarnaast helpen we je op weg met het maken van een online marketing planning, zodat je ook na Slimmer Online gestructureerd aan de slag kunt met online marketing.

De online marketing cursus voor iedereen

De Slimmer Online marketing cursus is geschikt voor iedereen! Of je nou ondernemer, marketing-/communicatiemedewerker of manager van een organisatie bent. Wij geven je de praktische handvatten, maar ook de strategische inzichten die je nodig hebt om aan de slag te gaan met online marketing. Perfect wanneer je je kennis over online wil opfrissen. Maar ook ideaal voor managers die meer inzicht willen krijgen in de werkzaamheden van hun medewerkers.

Wij hebben alle informatie voor je verzameld die je nodig hebt. Geen dikke boeken met onnodig veel theorie en wetenschappelijke inzichten en modellen. Geen trainingen die veel tijd en geld kosten. Wel één overzichtelijke cursus die je in weinig tijd vanachter je eigen bureau én voor een zachte prijs alles leert dat je moet weten over online marketing. Dat is Slimmer Online!

Meer informatie over Slimmer Online?

Meer informatie over Slimmer Online? Bezoek dan onze website! Of ga aan de slag met onze proefles om meer te weten te komen over de Slimmer Online marketing cursus.

Cursus & Training aanbod Marketing:


Onderwerpen

Speciale Aanbieding

Heeft u een concurrent die het in de zoekresultaten erg goed doet? Meestal komt dit door strategische links vanaf andere websites, maar welke >>>??

QR code

Een QR code kunt u scannen met bijvoorbeeld een smartphone als de iPhone. Scan de code voor een gratis kadootje van NewMediaPartners. Heeft u geen smartphone? Vraag iemand met een smartphone om hulp!